ANLEDNINGEN TILL ATT JAG INTE BLOGGAR | ELINA KÖMÜVES

ELINA KÖMÜVES

Annons

ANLEDNINGEN TILL ATT JAG INTE BLOGGAR

Bambambambam.. trumvirrvel* Nä men för er som fortfarande läser ( love u!!!) Så de har varit ganska jobbigt för mig på de senaste har gått igenom bara en början på något stort och ja de är sjukt jobbigt, vissa dagar mår jag prima och andra dagar ligger jag på soffan och orkar inte äns ta upp mobilen, vilket gör att bloggen inte prioriteras speciellt mycket tyvärr..:(

Men iallafall de som hänt, eller vad man ska säga kan jag inte berätta just nu, och kommer antagligen inte göra de förräns de märks. Det är inte speciellt många som vet det heller, de är de människorna runt mig som drabbas mest och som helt enkelt måste veta om det, sådetså.. så ni som känner mig gaaanska bra och inte fattar ett skit om vad jag snackar om nu ta de inte personligt.

Men nu behöver ni inte fråga mer om de iallafall, det är ganska ” allvarligt..? ” så jag hoppas verkligen ni visar respekt osv.

IMG_0307

Men igår var de ju valborg iallafall, untz. Hhaha… Va på fest vid finnsjön med folk typ 50 pers, de va la trevligt och alla va goa liksom men sen vid 9 kom polisen och överdrev så hårt så de va ju lite tråkigt måste jag säga, menmen, ändå bra dag. Lite senare gick jag och ett gäng ut ifrån skogen och så kom Mamma och hämtade mig sen va de bara bums i säng, galet trött var jag haha….

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. misswellness

    Följ gärna min resa för en fitt och hälsosam kropp som börjar i morgon. Ha en fin dag kram!

Annons
stats