NATTIIIII | ELINA KÖMÜVES

ELINA KÖMÜVES

Annons

NATTIIIII

Haft avstängd dator hela kvällen, även inte brytt mig om min mobil speciellt mycket.. Så ni som smsat, jag har inte sett, svarar imorgon!! 

Runt halv 6 tiden gick jag och mamma ut på en liten promenad på lite mer än en halvtimma, en sån mini runda, så snackade vi osv, skönt. Även pluggat och kollat massor av tv.. Jätte många som inte tycket om att kolla på tv, förstår inte varför 😮 hur kan man vilja missa bla halv åtta hos mig och biggest loser….. 

menmen, nu ska jag sova och vila ut, kommer antagligen vara hemma imorgon med. puss och sov så gött, snällt att ni förstår varför uppdateringen är som den är <3

IMG_1674_2IMG_1674_2

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats