godkväll | ELINA KÖMÜVES

ELINA KÖMÜVES

Annons

godkväll

Precis tagit lite fler tabletter.. Mums åååh, hemskt.. blir så sugen på grejer galet. Aja kollar andra avenyn och ska snart lägga mig i sängen, jag vaknar såå sjukt tidigt så hoppas jag kan sova ut i morgon hade behövt, men med denhär sjuk skiten så vet jag inte.. Alltså de är skönt att vara sjuk 4 dagar men nu alltså, nä.

yeye, blev på riktigt tråkigt humör nu igen.. Blir så trött seriöst, värt att ge någon hopp känner jag, aja skitsamma ni som fattar, ni fattar. Då är ni bäst.

Ni anar inte hur mycket jag längtar till att gå ut.. träna.. träffa folk..känna glädje.. Kommer dock inte kunna komma igång med träningen på dirren så ska gå lite lättare promenader osvosv, puss på er!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats