Q / A | ELINA KÖMÜVES

ELINA KÖMÜVES

Annons

Q / A

IMG_0085IMG_0037

“På vilket sätt är din pappa speciell? Varför träffar du inte honom? Blev jätte nyfiken nu ju… förstår om du inte vill berätta men du kan ju göra ett inlägg eller nått och berätta lite lätt! :) “

Det är inte så smart av mig att skriva ut dehär, jag skriver nästan 90 % av mitt privatliv på bloggen men här drar jag gränsen. Jag har sagt att jag inte bor där pga att de inte funkar, han beter sig som ett barn och jag orkar inte med honom för hans personlighet, känner du mig kan du kontakta mig så kanske jag kan berätta mer.. Men jag kanske kan berätta lite mer i framtiden. Är glad för de jag har, älskar min mamma och bonus pappa!

 

“DU är så söt så man typ dör, älskar din blogg tvär mycket!  Riktigt grymm är du, verkar som världens goaste! <3 “

Åh tack så jätte mycket, puss!!

 

” Vad köpte du på abercrombie i köpenhamn och vart låg den? Var där men hittade inte butiken… ” 

Jag köpte bara 3 t-shirtar.. Men hade fler hemma så va ändå nöjd. Butiken låg på ströget i köpenhamn de är där man shoppar, en jääääätte lång gata med allt möjligt.. Kommer inte ihåg vad gatan man skulle in på hette dock, men den ligger brevid bla noa noa. Synd att du inte frågade dig runt och försökte hitta den.. Min favvo butik, även om man inte köper något, så skönt folk… och snygga!!!!

 

“Vad innebär LCHF dieten? om man jämför med den dieten du hade innan? <3 vad är bättre vad är sämre? puss”

Lchf innebär att man äter mindre kolhydrater och mer fett ( low carb high fat)  Lchf är den första dieten jag har gått på så kan inte jämnföra.. Sen kallar jag inte lchf för diet längre eftersom att jag ser de som en livsstil.

 

“kan du ta kort på ditt rum? ” 

ja haha.. glömmer hela tiden, ska göra en video när det är städat.

 

“Innan höll du på med as många killar men nu skriver du aldrig om något sånt. Är du kär eller på g med någon? “

Innan fick jag så mycket skit för att skrev ut så mycket så gör inte det längre bara.. Ja  kan man väl säga att jag är, jag är inte på g med någon.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats