irriterad | ELINA KÖMÜVES

ELINA KÖMÜVES

Annons

irriterad

Om mig får ni säga exakt vad fan ni vill, gör villken uppfattning ni vill om mig, de får man ta om man har blogg eller syns lite mer än andra kanske. Men ge fan i att skriva skit om mina föräldrar, fyfan va arg jag blir på de. För dem visas inte ofta i bloggen och de har verkligen inte gjort er ett piss.  Så håll käften till mig, snacka mer era kompisar om dem eller något.. Bara inte någon skadas av de för jag blir riktigt ledsen och de tror jag de också skulle bli om jag godkände alla kommentarer jag fick om det.

Nog.

puuuh.. Nu ligger jag i sängen och smsar och lyssnar musik.. Letar även vår jacka, har ju min kenza och en jätte fin jeansjacka kom jag på men vill köpa en till jacka så håller på att tänka ut något göttigt, vädret är verkligen fint.. Idag var de ju sol och helt blå himmel, kan tänka mig att de inte var lika varmt som de såg ut menmen. 

Tumblr_miqqz9y2re1s6ga20o10_500_largeTumblr_misli1fngk1s4yp5go1_500_large

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats