VÄRLDENS BÄSTA LÄSARE | ELINA KÖMÜVES

ELINA KÖMÜVES

Annons

VÄRLDENS BÄSTA LÄSARE

 

 

 “För det första- har du någon anning om vilken otroligt fin tjej du är? Du är så fin på både utsidan och insidan, och bilden jag får av dig är verkligen positiv. Det känns som om du alltid vill försöka hjälpa andra och finnas där för de som behöver dig, och det känns också som du verkligen växt som människa. Stark, det är något som också skulle beskriva dig bra. Jag tänkte säga att jag älskar din blogg, men det vore inte hela sanningen. Jag avbildas av den. Jag försöker vara den du är, träna och äta rätt precis som du. Jag märker hur du lyckas hålla dig borta från allt dåligt och hur ofta du tränar intensiva pass. Du har verkligen glöden in dig, verkligen. Och till alla omogna kommentarer du får, skit i dom. Vilket du redan gör, som också är sjukt starkt. Ingen är värd någons smärta, så är det ju bara ;) asså shit låter som värsta poeten eller någon.. Ville bara säga att jag älskar din blogg och att du ska fortsätta med det du gör. Jag är en person av alla som blivit inspirerad av dig och din blogg. Lycka till i framtiden och nu.. Kramar Elina, :)

 

 

Gash tack så himla mycket!! Läst denna kommentaren många gånger nu och försöker få in de du skriver, så fina ord verkligen. Tack. Åh jag gråter nästan, det är detta jag vill visa, min fina sida, jag vill hjälpa andra och jag vill inte vara bitchen vissa tror att jag är som jag en gång varit men det går att ändra sig, iallafall jag. Hade varit jätte roligt att veta vem du vad så jag kunde skriva direkt till dig men ja,  tycker det är jätte roligt att du har mig som inspiration och du gillar mitt liv, men glöm inte av att mitt liv är långt ifrån perfekt som vissa tror och jag förstår varför folk tror det, jo för att jag skriver positiva saker på bloggen 90 % Försök se de positiva i dig själv och fortsätt kämpa med träning och allt möjligt i livet för du värkar som en super person, snacka om att du gjorde min dag.. Om inte helg hihi.. Fina människa, är de något du behöver veta om något tveka inte att kontakta på fb eller vad som helst. Puss på dig  🙂

 

Och till er andra som kommenterar/hör av er med peppande varje dag, att ni tar er tid.. Små ord räcker, jag blir så otroligt glad. Bäst är ni!!!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats