Q / A - SVARAR PÅ ERA FRÅGOR | ELINA KÖMÜVES

ELINA KÖMÜVES

Annons

Q / A – SVARAR PÅ ERA FRÅGOR

vad heter den appen där man gör sånna effekter? :)

jag använder camera+ och pixlr 

 

Hur äter du i skolan? på lunchen då menar jag! 
Btw Elina du är grym, du är en förebild och inspiration för många kan jag lova! puss o kram! <3

Jag har börjat ta med mig maten som vi åt dagen innan, men glömmer jag det tar jag allt jag kan äta, finns det inget blir det sallad, skolan har väldigt bra faktist. Tack så mycket, blir så glad!! detta gör mig att jag vill fortsätta trots den dåliga statestiken just nu.

 

Är du dryg?

nej de tycker jag inte, kan inte vara arg eller typ så mot någon som inte sagt något till mig,.

 

Vad heter din mamma? Varför går ni på samma skola? är ni lika?

Min mamma heter Malin, jag började på hennes skola för betygens skull, och nej hon kan inte skriva betyg till mig. Om vi är lika får ni avgöra själva 🙂

IMG_1585_2

världens bästa mamma!!!

 

vFår ni liksom bestämma ert schema varje dag? eller hur funkar det på eran skola <3

Ja vi planerar de mesta själva, men ibland har vi bestämmda föreläsningar, väldigt bra skola om man kan ta hand om sina studier själv och är motiverad villket inte alla på skolan är.. då blir det lätt att man inte jobbar något.

Har du lyssnat på justins nya album? så bra!!!

Några låtar lyssnade jag på när jag satt på bussen, annars inte så mycket men värkar nice!!

 

varför vill du inte ha pojkvän? <3

Det har jag inte sagt, är bara inte desperat och letar 🙂

 

hur skulle du beskriva ditt drömliv?

kroppen jag vill ha, gott om pengar , fetaste huset, en go pojkvän, as nice garderob.. 

 

Gör ett inlägg om vad som gör dig lycklig, grym blogg btw :D

åh tack! det kommer snart, behöver verkligen tips!!

 

Har du något du längtar till att ha på dig på sommaren?

ohja!! Ska inskaffa mig en långkjol och även en kort, ha en american vintage över eller en snygg stickad tröja och ett skärp på det, MMMM!!!

 

Känner du sara-ewangeline!?!?

– Träffat henne 2-3 ggr typ, så har vi pratat massa på fb, underbar är hon!!

 

kan du lägga upp en smink/hår video?

Tror inte det, suger på att sminka mig.. men kanske kan ge er lite bra tips eftersom att jag äger bra produkter.

 

hur blev du och Emilia vänner, har hon blogg och vart bor hon?

Jag började ju på hennes skola.. men vi har snackat mycket och vi vet inte riktigt, vi hade dans i skolan och då sög båda två ( ändå fick vi B!!) men vi hade jäätte kul då och nu har vi insett hur lika vi är med ALLT!!! nej de har hon inte.. jag tjatar på henne, och hon bor i hovås.

IMG_9605

Har du kvar något ifrån dina ex? nummer eller grejer.

Grejer har jag absolut kvar.. kanske inte allt eftersom att jag slarvar bort och har slängt för att jag varit arg typ haha. Nummer har jag kvar ifrån vissa men bara dem jag fortf snackar med, de är typ 2 stycken. Tycker inte man ska ha kvar nummer om man fortf gillar en och inte den andra.

 

din blogg är så braaaa ELINAA läser varjedag, kram!! 

Ni är bäst mina favoriter

 

Saknar du någon just nu?

otroligt mycket.

 

kan du tipsa om ett par snygga shorts?

Absolut, missme jeansen ni vet? De finns i shorts med.. underbara!

 

Kommer du ifrån något land?

Ja, sverige 😛 Nä men jag är 15 % ungersk 😀 

 

vad heter du på kik?

Baraelina såklart 🙂

 

hur hanterar du hat kommentarer?

Får inte så mycket sånt längre, tack gud!! Måste säga att jag suger på att hantera sånt.. för blir verkligen ledsen, men man får väl bara tänka på om det är sant, är det inte de så är det ju inget att bry sig om. 

 

kan man lita på dig som kompis? Hört massa rykten om dig..

svar till kommentaren ovanför tex, detta tror jag inte ett skit på att någon hört ett rykte om mig.. För förstår inte vad de skulle kunna vara, vet ju några men iallafall haha, rykten som rykten. Men iallafall, ja man kan lita på mig, fast berättar oftast till min mamma, inte allt såklart men mycket!! skönt så man slipper gå runt med allt själv.

vad spelar du på din mobil?

spelar aldrig.. men subway surfers typ.

hur lång är du? 🙂 

157,5 …. ,5 är jätte viktigt!! Önska jag va 165 🙁

IMG_5288

vad köpte du i london? behöver tips vart man kan köpa billiga saker.

Olika.. men min juicy är jag väldiiiiiigt nöjd med hihi 🙂 alltså är man i london måste man typ besöka abercrombie, hollister, juciy och allt dedär, jag vet inte vad du tycker är billigt, men primark ( finns lite överallt) är jätte stort och skit billigt!!! 10 kr för en tröja typ hahaa… 🙂

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats