svarar på frågor ang träning | ELINA KÖMÜVES

ELINA KÖMÜVES

Annons

svarar på frågor ang träning

 

Q/ “kan du visa en bild på din kropp just nu? :) för jag behöver lite movtivation att komma igång, haha ;)

A/ kommer inte lägga ut bild på min mage, men sen på sommaren när jag antagligen har grym kropp lovar jag att de kommer haha, då kommer det säkert vara fel på de.. men kolla weheartit och sök på training eller motivation!
 
Dehär skulle ju kunna vara jag.. jag menar.. Kaffet 😉 😉
Tumblr_mhdnw3tuuk1rf82m9o1_500_large
 
 
Q/ “Kan du inte visa lite nyttiga recept på såhär godsaker :) fast nyttigt då :D
 
A / Javisst, menar du efterrätter eller? 🙂
 
Q / “hur tränar man sin mage på bästa sätt? och så fettet försvinner ganska snabbt.. helst hemma också :)
 
A / Ska man bli av med fett bör man gå/ springa på löpband och köra på crosstrainern men de går ju oftast inte utan gym. Men gå ut och jogga, situps är bra, även sneda.. Kommer inte på så mycket mer.. Men försvinner fettet blir allt mycket lättare.
 
 
 
Q / Bästa tipsen för platt mage? eller för snygg rumpa?
 
A / kolla svaret ovanför.. kondition och rumpträning finns massor, när man motionerar får man snygga ben och rumpa. Men sen finns massa övningar. Bara att googla men HÄR fanns de en bra blogg.
 
 
Q / Hur kommer det sig att du började att träna så mycket som du gör?
 
A /För något årsen fick jag en hat kommentar som jag blev väldigt ledsen för, det var också där min blogg började växa och då jag blev mer personlig med mig och bloggen. Iallafall ville bevisa för andra att jag inte är tjock och lat som mycket av de han/hon skrev till mig. Men nu tränar jag endast för mig själv.
 
 q / “Hur ofta tränar du och du säger att du har träningsvärk.. Tränar du ändå? :)
 
a / Jag tränar när jag har träningsvärk, det funkar bra på gymmet efter att jag värmt upp, men efter duschen, aboo!!! Och jag tränar ungefär 5-6 dagar i veckan
 
Q /”Går du på lchf för att gå ner i vikt eller av nån annan anledning??”
A / Jag går på lchf för att gå ner i vikt ja, men även för att bli av med sötsuget och de funkar jätte bra. Skönt att hålla sig till något med, mycket svårare att fuska.
 
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Ifall du kommer hem från skolan och är jätte sötsugen en dag , vad äter du då såfall ?

    Bra blogg , fortsätt som du gör !

Annons
stats