MARAL GÄSTBLOGGAR | ELINA KÖMÜVES

ELINA KÖMÜVES

Annons

MARAL GÄSTBLOGGAR

Ja nu är det så att Elina är på sin konfa och har säkert ingen bra internet där för dom måste läsa bibeln. Men det gör inget för då slänger jag in ett inlägg även om jag inte vet vad jag ska skriva. Jo jag kan berätta hur jag och Elina blev så bra vänner! Jag såg henne i ett klassrum själv och hade hört från några att hon är min lärares dotter, dom är väldigt lika så det var inget falskt rykte. Så jag gick fram och fråga om det verkligen var sant och då bekräfta hon det och sen så började vi sitta med varandra på workshopen. Sen blev det höstlov och då tappa vi kontakten men vi hitta tbx den igen och då kom även Emilia in i bilden. Vi har haft sjukt kul tsm, vi gör nya minnen varje dag heart Nej men nu måste jag gå och packa, ha en grym söndag och glöm inte att kika in på min tumblr klicka på pussmunnen kiss.

Image 6

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats