2013 | ELINA KÖMÜVES

ELINA KÖMÜVES

Annons

2013

Firade på lite olika ställen igår med Sabina, en bra start med nyårs kyssen av min älskling.. Kollade som sagt one tree hill innan båda somnade på stutts, var verkligen jäääätte trötta!!

Vaknade även upp brevid Sabina och så startade mitt 2013 med henne och one tree hill igen, kan inte bli bättre.

2013 känns som ett riktigt bra år, aldrig kännt såhär innan till ett år, det är såhär jag är nu och de ska bara bli bättre, vissa mål med detta året håller jag för mig själv, men jag har lärt mig av 2012 att ta vara på varje sekund och liten hundra del.. De är NU man är ung liksom.

2013 ska vara året då jag ska ha lärt mig av mina misstag, lärt känna massa nya vänner och inte deppa ihop av minsta lilla. Inte lita för lätt på folk.. märkte de igår, sabina sa åt mig.. kan gå illa faktist, tänker bara inte så, men ändringar ska be bli.

Kärleks fronten är att ta de lugnt, säger inte att jag inte ska försöka hitta ” kärleken” men att jag tänker igenom allt 10 gånger extra typ. Känns de rätt nu? kommer detta va rätt om ett halv år? Finns de bättre? och såklart inte leta upp de värsta killarna.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om detta, de är iallafall skönt som jag sa innan att de är NU jag kan ändra på allt, göra saker åting bra.. För detta ska banne me va de bästa året hittils, men 2012 ska inte glömmas för de har varit riktigt roligt.

Tumblr_mfy9xwytnx1r34kn2o1_400_largeTumblr_mfy47bcbsp1rf697bo1_500_large

Träningen ska va samma, på sommarlovet ska jag ha den kroppen jag trivs i 

högst 2 dagars vila i veckan, gogo!!!

 

Tumblr_mfi8w6jhpp1r1u0gno1_500_largeTumblr_meuaulalbl1r1u0gno1_500_large

 

 

Har ni några nyårs löften eller mål? berätta!!! 😀

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats