svarar på frågestund | ELINA KÖMÜVES

ELINA KÖMÜVES

Annons

svarar på frågestund

saknar du mig? ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ l o l   – Yes i do hanna 🙁

hur får du killar.. jag menar när var senaste du va singel, länge?!?!? du är jätte fin oså men ändå tell me, vill ha pojkvän :( – hm.. tack eller? när jag är singel länge.. länge för mig är inte så länge men ändå.. gillar att ha en pojkvän känns tryggt så föredrar förhållande och har aldrig riktigt levt ” singel livet ” Jag tycker inte man ska visa att man är desperat iallafall, tex, på fb ” pojkvän? ja tack ” haha.. inte för att skryta, ( säkert ngn som tycker att jag gör det nu ) men har aldrig haft problem med att få killar, där imot problem med killar.. ojojoj!!!  Men var bara dig själv.. överskattat svar men det håller i längden och gillar han dig inte för den du är, är han inget att ha. EVERYTHING HAPPEN FOR A REASON

Du är en sån bra inspiration elina, älskar din blogg har följ den väldigt länge!!! – Åh tack så jätte mycket tjejen, du och alla andra läsare är ju skälet till varför jag bloggar ju, tack igen!!

Skulle inte du kunna ha en rum visning? :) – Ja det skulle jag kunna ha, har väldigt litet rum men jag kan visa mitt hus? 🙂

Vilka affärer handlar du mest i? :) – det är väldigt olika, men mina favorit affärer är raglady och tara.
Hur länge har du och david varit tsm? – 1,5 månad 
Varför bytte du skola? för att jag kände att jag ville börja om igen och att jag har högre betyg men de visade sig inte
Vad är det bästa med David? Att han är så himla snäll och ärlig
Älskar din blogg Elina du är helt galet vacker! <3 – tack så jätte mycket, älskar er!!!

älskar din blogg den är jättefin, men vad vill du jobba som när du blir äldre? :) –  Tack igen, blir så glad awww!!! Åh jag har ingen aning.. jag vill byta trenden med att killar är chefer så jag ska bli chef nån gång.. men det kan man inte bli direkt så får se 😀

Vem är den vännen du mest litar på? – svårt just nu.. men de jag litar på är David, sabina, Linn, Emilia. 

Har du ångrat något stort i ditt liv?:) – verkligen.. inget jag tar upp speciellt mycket men har inte varit en så bra flickvän innan

Vem är bäst i våran klass?- Emilia såklart!!

Tycker du att du ser bra ut? – alltså man ska ju inte tycka att man är ful, man blev ju som man blev eller? men vissa dagar kan jag tycka att jag ser as bra ut ( haha! ) och vissa dagar kan jag ha sämst självförtroende, så är det nog för de flesta. 

varför ska DU alltid vara snyggast och bäst hela tiden haha? Älskar dig bästi!!!! :* – Haha älskling tack så mycket <3

Vad är det viktigaste hos en kille ? – personligheten ofc men också utseende med. Det är ju de man ser först.
berätta något bra om david :) – hur långt kommer inte de ta? haha.. kommer säkert inlägg om de 🙂

Tror du att de kommer vara inne med hunters nästa år? 🙂 – ingen aning de är väl ett ” plagg” som är upp och ner.. men jag menar gummistövlar som gummistövlar? 

hur går det med träningen ? :) – inte bra!! men ska börja denna veckan, frågan är.. villken dag 😉

Ville bara säga att du är så himla fin! Du är lite som en förebild för mig, du står gör allt du gör o det är så jävla ballt! Önskar att alla var som du!  Min fråga då: vart köper du alla dina sjukt fina kläder? <3  – Åh tack för de fina orden, värmer!!! Jag köper kläder lite överallt, fiorucci,raglady, tara, bikbok, gina tricot, d.o , cubus alla affärer typ 😀

vad tycker du om ahmed hussain? – Kan gå in mer på det någongång, va lite små komis med honom innan men nu tycker jag.. haha vill inte va en sån hater mot honom, jag menar.. han har väl nog? 😉 Tycker han tror sig enormt mycket och ja you name it, sök på honom på fb så fattar man snabbt 😀

Om du var tvungen att rösta i rikssdagsvalet vilket parti skulle du rösta på då? – oj.. är inte så insatt i det där 🙁

Dricker/röker du?  – nejnej 🙂

Hur många gånger har du varit riktigt ordentligt jävla kär? – svårt.. att säga, jag har nästan alltid sagt du är min första kärlek men när är igentligen den? haha.. men jag har varit riktigt kär i iallafall 3-4 st

hur många har du haft sex med? – angår inte dig antar jag 🙂

 röker du ofta? – Förstår inte vad det kommer ifrån? Röker ej!
 
 har du rökt vattenpipa? – hänt
 
 har du blivigt full ngn gång? – hänt det med.

har du några komplex? Ja.. klart jag vill ha snygg kropp.. min mage.. ah, men man får gilla läget och göra något åt de.

favorit parfymer? :) – marc by jacobs


börja göra klädtips? :)  – jo visst, kan göra ikväll smart!
( din blogg är sjukt bra ) :*

Kan du göra hiss & diss oftare ? 🙂 – absolut.. så svårt att komma på bara :/

Här du oskuld? isåfall ur många har du haft sex med? Och hur många gånger har du haft sex ?  – Nej det är jag inte och jag svarar inte med hur många och hur många ggr jag har haft, räknar inte direkt hur många ggr.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats