luckiest girl on the planet | ELINA KÖMÜVES

ELINA KÖMÜVES

Annons

luckiest girl on the planet

Hej igen måste bara få ut några aggresioner nu för jag känner att det går för långt då folk snackar skit om mig ständigt för att jag är tillsammans med David, att de gick så snabbt, att jag va med David innan och att jag svina mott Niklas.

Det med han andra skåne david kan jag hålla med om de är rätt weird och riktigt dåligt av mig, men har ju inte playat bara gått vidare snabbt typ? har snackat med båda om det villket inte ni vet och förstår inte varför jag ska skriva det igentligen menmen.

Niklas är bara allmänt avundsjuk, stöter just nu på min bästavän och tror verkligen han kommer få något där,skrattar! Han skriver även till David massa skit om mig och ååååh wtf? Det var HAN som dumpade mig och utnyttjade mig INTE JAG!

David är verkligen underbar, älskar honom otroligt mycket och snart har vi varit tillsammans i en månad, och de har varit en sån galet bra period, kan säga allt till honom, är med själv med David och ja.. han är bara perfekt och helt underbar! Sen vafan ni får tycka vad ni vill? de ändrar ju inte mina åsikter om vad ni skriver.. fattar inte grejen riktigt varför bara inte vara glad eller bara acca att jag har världens bästa pojkvän nu bara för att inte ni kan få de 🙂 🙂

20121121-222333.jpgtumblr_md1vf7xTsC1rjohj8o1_25020121121-222502.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats