svar på tal | ELINA KÖMÜVES

ELINA KÖMÜVES

Annons

svar på tal

Varför sviker du Linn för Sabina?

———————————————————————————

Hejhej.. på min blogg jobbar jag på att inte vara sur/arg typ men alltså va? Du vet antagligen ingenting om det.. men iallafall jag kan förstå eftersom inget skrivs om Linn så mycket. Men det är så att jag och Linn inte har träffats pga av killar och annat och det är klart!! Men verkligen inte att jag inte är vän med Linn längre, hon är min bästis också, Jag och Linn har en helt annan relation än vad jag och Sabina har.. och tvärt om! Så att så ligger det till, Saknar Linn jätte mycket igentligen är det bara att dra dit men ja.. det blir aldrig riktigt av sad

7

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats